sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Kaaos jamit


Haluton siivouspäällikkö, anarkistiset alaiset, viikkorahakapina, lisää-leikkiä-liike, nakut lapset... täällä taitaa olla vallankaappaus suunnitteilla.
Joten Siskot. Jos minusta ei kuuluu taas muutamaan viikkoon, olemme syöksyneet täyteen anarkiaan.Tulkaa siis pelastamaan minut. S.O.S.
Äiti

10 kommenttia:

 1. Mielellään tuliski, jos omalta anarkialtaan pääsisi :)

  VastaaPoista
 2. Kyseessä taitaa olla laajemmallekin levinnyt liike. Luovutin liikkeelle siinä määrin, että viikkoon en ole koskenut lastenhuoneeseen,kokeilen onko lapsilla olemassa luontaista tarvetta siivoamiseen -ei lupaavalta vielä näytä. Äidin tarjoamien siivouspalveluiden perään on kyllä kyselty.

  VastaaPoista
 3. :D Ihana! Helpottava! Jamit on täälläkin....

  VastaaPoista
 4. Minä tulen!!

  Teidän koti on niin ihastuttava, oli se sitten sotkussa tai ei <3

  VastaaPoista
 5. Minä raivasin leikkihuoneen toissapäivänä, lapsiväki on tehnyt parhaansa mitätöidäkseen aikaansaannokseni. Ja täytyy sanoa että aika tehokkaita ovat...

  VastaaPoista
 6. Voimaa sinulle:D ja kokemuksesta lohdutan että tulee se raja lapsillekin.Kun rakkaimmat tavarat ovat kadonneet ...alkaa siivous into löytyä lapsillakin.
  Mukavaa tammikuuta kaiken keskelle♥

  VastaaPoista
 7. Vau, tulit langoille. Katsastelin jo kovasti, milloin kirjoittelet. Siivousteema on totisesti ikuisuusaihe täälläkin. Huh! Ja kun ei omista lempeitä lehmänaivoja...

  VastaaPoista
 8. Hih, lempeät lehmänaivot ja lauhkea katse yli sekamelskan ja alituisen sotkun - sitä pitäisi purkittaa ja lahjoittaa äideille! Kuka ehtii ensin?
  Imuroin juuri sohvan alusen: tuttipullo (+vesilätäkkö - joululta jäänyt!), 12 leegoa (pientä), hyrrä, kadonnut lapanen, kadonnut käsityölehti, lakritsia (nam... ) ja niin paljon askarteluroskaa ettei edes villakoirat mahtuneet joukkoon.

  VastaaPoista
 9. :) :D Hehehhe. Täällä sama mutta tartun imuriin kohta ... itku sentäs.

  VastaaPoista
 10. teidän koti on ihana! sotkuista viis, se on elämää!! :DD

  VastaaPoista