- Murskattiin haarukalla eiliset keitetyt potut, ehkä niitä oli 7 tai 8
- Sekoitettiin ne perusrahka-voitaikinaan, vaihdettiin puolet jauhoista ruisjauhoihin.
- annetiin sen taikinan hetken lepäillä, sillä välin;
- Kulloteltiin oliiviöljyssä silputtuja pinaatinlehtiä ja kokonainen purjo.
- Maustettiin tuoreella mintulla , mustapippurilla ja lorauksella hunajaa.
- Vähän jäähdytettiin ja sitten murennettiin iso pala fetaa sinne joukkoon.
Leivottiin täyte sen taikinan sisään.
Tuoksuteltiin ja odoteltiin.
Juotiin teetä ja herkuteltiin ja juteltiin. Nyt me menemme katsomaan Ronja Ryövärintytärtä! Ihan kahdestaan, sylikkäin.
Kuulostaa ihanalta! Ja näytti ihanalta! Mullakin on pinaatinlehtiä kattilallinen kylmässä ja monta purkkia rahkaa. Että Pitäisköhän kokeilla tuota reseptiä väljästi sovellettuna :)
VastaaPoistap.s. Kunhan kevät vähän tästä etenee, pakkaamme matkaan roibios chaita ja suuntaamme Tapanilaan piipahtamaan teillä!
Ihanalta kuulostaa! Samoin tuo teidän oma hetkenne. Edellisen postauksen ruokapiiri olisi ihana juttu, jotenkin vaan olen laiska kun sellaista ei ole valmiina tarjolla... Olemme kyllä tilanneet jotain tuotteita suoraan tuottajilta, esim. poroa ja lammasta. Toimii!
VastaaPoistaIhanaa. Ihan parasta tuollainen kahdenkeskinen aika. Nauttikaa!
VastaaPoistaKuulostaa ihanalta: sekä resepti että yhteinen aika! Ja hieno tuo aiempi postaus ruokapiiristä. Samaa ajatusta täälläkin kehitteillä...
VastaaPoistaKirsikka, soveltamaan vaan. Pian joudaan kevätteet!
VastaaPoistaNonna, varmasti olisikin työläs jos yksin alkaisi ahertamaan!
Aurinko ja kuu, Kiitos :)
Annika, Kiva kuulla miten moni on samoja mietteitä pyöritellyt!
Tosi hyvältä kuulostaa ja ihana tuo taikinakuva!
VastaaPoista