sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Lapsien talo
Myöhäisellä aamiaisella oli tänään yhdeksän lasta. Kissoista on hyvää vauhtia tulossa mitä "käsiteltävimmät" kisut. Eivät kai ne muutakaan voi kuin sopeutua. Jotenkin ajattelen, että eläin opettaa lapselle kyllä omat rajansa ja lapsi eläimelle. Toki valvon touhua päältä.
Lapset livahtivat ulos, kisut nukkuvat sikeästi yhdeksän lapsen yhteistyönä valmistamassa pahvilaatikko-kissa-kerrossängyssä... : )
Minä vaihdan tietokoneen kirjaan. Leppoisaa sunnuntaita!14 kommenttia:

 1. Onpas tosiaan kivan näköistä! Rentoa ja letkeää:)

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin kodikkaan ja viihtyisän näköistä, ettei mitään rajaa. Ihan kuin jostain suloisesta lasten kirjasta, joita aina luki lapsille ääneen, kun ne olivat pienempiä. Huh, yhdeksän lasta on jo aikamoinen katras.

  VastaaPoista
 3. punastunut kiitos...

  Niin, paljolta kai se kuulostaa. Talo vain on useimmiten aika täynnä lapsia!

  VastaaPoista
 4. tuli ihan heinähattu ja vilttitossu mieleen! ihana koti! ihanan eläväinen!

  VastaaPoista
 5. Ksunista on tosiaan! Alkaa himottaa laittaa meillekin värikkäitä tapetteja. Edelliset asukkaat on olleet raitalinjalla, ei minun mieleen ollenkaan.

  VastaaPoista
 6. Heippa. Minäkin yhdyn tuohon kotia ihastelevien joukkoon. Ja maailman parantamisen. Ja Anna lehteen. Sehän tulee pian. Toivottavasti jolle kulle tutulle tulee tai on halpa irtonumero. Kiinnostavaa! Hyvää alkavaa viikkoa. T. uusi lukija Joola

  VastaaPoista
 7. Ihanan viehättävä koti teillä on.
  Mukavaa alkavaa helleviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Yhdyn edellisiin mielipiteisiin. Teillä on niin herkullisen näköinen koti. Lisää ihania herkkupaloja odotelessa... :)

  VastaaPoista
 9. Löysin juuri tämän kivan blogisi =)
  Samaa toistan mitä muutkin eli kivan näköistä teillä, ihanan värikästä (kaiken nykypäivän valkoisen keskellä), piristää, koko blogisi piristi minua mahtavilla väreillä.

  VastaaPoista
 10. mukavaa rentoa menoa jonka mukana viihtyy!!!!!:)

  VastaaPoista
 11. Kyllä on suloisia värejä ja mukava tunnelma :)

  VastaaPoista
 12. Ihana tuo yläkuva! Mitkä värit!
  Minäkin nautin kun talo täyttyy lapsista.
  Kun kaikki, omatkin ovat poissa tuntuu talo niin tyhjältä ja merkityksettömältä ... vaikka hiljaisuudesta ja omasta ajasta nautinkin.

  VastaaPoista
 13. Tulin toisen kerran tälle päivälle uppoutumaan ihanaan kotiinne! Noissa väreissä, valoisuudessa ja elämisen ilossa mieli lepää. Kiitos.

  VastaaPoista