tiistai 20. heinäkuuta 2010

shoppailun syntinen sulous!

Onnistuin pysyttelemään poissa kaupungin ale-kaaoksesta. Sorruin kuitenkin tähän. Ekopuuvillaa Gudrun Sjödeniltä. Malli ihana, värit täydelliset. Minulle.
Mietin miksi uuden saamisesta tai ostamisesta tulee hyvälle mielelle?

4 kommenttia:

 1. No ihana mekko!
  Onko helsingissä Sjödenin kauppa??!!
  Kävin tukholmassa Sjödenin kaupassa ja kumma, mutta en osannut ostaa mitään... alessa on mielestäni ollut tänä vuonna pelkkiä trikooretkuja(joita rakastan ja minulla on niitä jo liikaa, mutta nyt olisin halunnut työelämää varten jotain).Ihana blogi sulla. Kiva kun kommentoit! Nyt löysin tänne! Laitan lemppareihin!

  VastaaPoista
 2. Minäkin mietin, onko helsinkiin (vai missä asut?) tullut sjödenin liike? Rakastan hänen vaatteitaan! Niitä voi hyvällä omalla tunnolla ostaa, kun ei kuitenkaan raaski kuin yhden ja ne on kestävää laatua ja ekopuuvillaa... Näin minä aina perustelen itselleni, ostaminen on välillä ihanaa. Mutta eniten ilahdun vanhan löytämisestä, uutta minulle.
  Mekkosi on ihana, varmasti käy hyvin sinulle. Vaikutat hyvin värikkäältä persoonalta, ainakin kuvien perustella :) Se on siis hyvä asia :)

  VastaaPoista
 3. Eipä meitä vielä hemmotella omalla väriterapia kaupalla, nettikaupasta siis tilata sutkautin!
  Keväällä kävin gamla stanin putiikissa. Todella viehko tapa oli heillä yhdistää kukkia ja vaatteita. Silloin tarttuikin mukaan pelakuun poikasia1

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko! on kyllä täydellinen, ihanat värit! <3

  VastaaPoista