tiistai 3. elokuuta 2010

Naku kokki ( ei Jamie Oliver )Ihan itse. Tai ihan ite. Usein kuultua varmasti muuallakin kun täällä!


Ihan itse rikkoi viisi munaa, ihan itse mittasi kolme desiä maitoa, ihan itse laittoi lusikallisen oreganoa ja niitä kaikkia muita.

Antoi huomaavaisesti loput tillinvarret pupulle, ja taputteli taikinaa pellille. Pienillä pullakäsillään...


Ruokapöydässä vielä varmistuttuaan, että siskot tiesivät hänen tehneen piirakan, kertoi meille city-kaneista, city-ketuista ja city-kissoista. Sitikissat käyvät kuulemma citymarketissa, ettei lasten tarvitse jos ei ne halua.
Tämän opin eilen!


6 kommenttia:

 1. Ihan itellä on varmasti suuria elämänsalaisuuksia ja viisauksia. Täällähän tulee suorastaan kaukokaipuu minä ite aikoja ja noita ihmeellisen yksinkertaisia asioita, joista aikuiset voivat vaan haaveilla. Tuohan on päivänselvää, että citikissat käyvät cittarissa =)

  VastaaPoista
 2. Ihan loistavaa!!! Meilläkin asuu kaksi "ihan-ite"-tyyppiä :) Loisvavia persoonia nuo lapset! Ja taitavia monenmonessa asiassa, kun vain aikuisina annamme aikaa ja tilaa ja mahdollisuuksia toteuttaa "itteään"! Kaunis blogi sinulla!

  VastaaPoista
 3. Omatoiminen reipas tyttö!!Ihana!
  ihana blogi,jään seuraamaan!:)

  VastaaPoista
 4. Mainiota omatoimisuutta! Meilläkin on kaksi reipasta kokkia, mutta joskus toinen on liikaa. Yhteistyössä on välillä petraamisen varaa... joskus meneekin sitten ihan sopuisasti!

  VastaaPoista
 5. Onko tuo ranskanluppa? Meiltäkin löytyy sellainen ihanuus!

  VastaaPoista