lauantai 6. marraskuuta 2010

aamulintuseni

Me menemme tänään odotetuille synttäreille. Luvassa on teatterimuseo ja ravintolailta!
Kaikki tämä on luonnollisesti niin jännittävää, että muruseni heräsivät kuuden tienoissa... pomps, pomps ja pomps, kuin vieteriukot.
Näin yhdeksältä on siis jo syöty, askarteltu ja pelattu vaikka mitä.
Tämä sama toistuu jouluina, synskinä ja muina. Saa olla aika kettu, että pääsee hiipimään herättelemään ennen kuin sankari on pystyssä!

9 kommenttia:

 1. Ihanaa synttäripäivää ja kiitos niin mukavasta lauantai aamun postauksestasi♥
  Maria
  ps meillä kun samaaa ollut olen huomannut että laitan kaikki valmiiksi jo yöllä :) niin sankari ei pääse yllättämään aamuvirkkuna mammaa...

  VastaaPoista
 2. Ihana! Kuulostaa tutulta! Ja meillä on 6-v herännyt tänään puoli 7, sen tähden, että valmistelee muovailuvahasta päiväkotiin maanantaiksi näytelmää...on niin tohkeissaan siitä, että murjotti sitten kahdeksan aikaan, kun ei ole vielä maanantai! ARGH! Mä ilmoitin vielä nukkuvani silloin varhain, niinpä hän haki taskulampun ja muovaili sen valossa... Ei voi sanoa, etteikö olisi innokas lapsi! :)

  Teillä tulossa ihana päivä, nauttikaa! :)

  Ihanaa

  VastaaPoista
 3. Mikähän tuo loppu-ihanaa oikein on... :D

  VastaaPoista
 4. Meillä sama juttu! Joulukalenteriinkin alkoi jo pari vuotta sitten tonttu tuoda yllätykset vasta päiväsaikaan, kun ensimmäiset uteliaat heräsivät jo viideltä kurkkimaan mitä yllätyksiä tänään tuli.:)
  Onpas muuten ihana kokoelma tuoleja teillä. Tuollaisesta haaveilen!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun oli ihana päivä tiedossa. Ne antaa voimaa. Ihanaa odotusta. Meillä herätään kanssa aikaisin jänninä päivinä. Viime jouluna esikoinen heräsi ennen viittä.. ;)

  VastaaPoista
 6. Meillä on kolmesta yksi, joka jännittää koko joulukuun. Siitä päivästä,kun joulukalenteria aletaan avata, niin hän herää viiden-kuuden aikaan joka aamu... Ihanat tunnelmat kuvissa.

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia :) Teatterimuseo on niin hieno paikka, haluaisin sinne lapsen kanssa, se taikapiiri, voivoi. Ehkä teemme retken Helsinkiin joskus yhdessä, että hänkin pääsee sinne.

  Oliko kivaa? Täällä nukutaan aina myöhään.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti sinäkin olet sitten aamunvirkku vai osaatko jatkaa uniasi?

  Kauniita kuvia! Tunnelmallisia aamuhetkiä! Toivottavasti teillä oli onnistunut juhlapäivä!

  VastaaPoista
 9. Elämä on lapsille - paljon jännittäviä hetkiä. Osaavat kokea sen niin oikein!

  VastaaPoista